Wuxi Chuanghui Metal Products Co., Ltd is een professionele echnology gebaseerde ondernemingen die tot doel heeft te produceren en verkopen van de precisie koudgewalste platte stalen helder en koud getrokken staal.  Producten worden voornamelijk gebruikt voor de deur en venster hardware, precisie metaal productie, standaard, logistiek materieel, medische apparatuur, productie van machines, technologieproducten, stent producten, hardware en gereedschappen, toestellen, decoratie, stempelen auto-onderdelen, logistiek en andere grote industrieën.

Ons bedrijf volgt kwalitatief hoogwaardige technologie ontwikkelingsstrategie en de integriteit van de houding van de dienstverlening sinds haar oprichting. Van productontwikkeling, productie en verkoop en after-sales service, alle processen zijn strikt overeenkomstig de eisen van de industrie standaard kwaliteitssysteem, de streng kwaliteitssysteem beheer en kwaliteitsborging.

Het bedrijf heeft sinds haar oprichting heel gericht op het behoud van de integriteit en de goede reputatie. Met toewijding, pragmatisch, kwalitatief hoogwaardige, efficiënte werk houding en technische sterkte macro dikke bovenrand te winnen van de steun van een groot aantal klanten, zijn de producten en de diensten van het bedrijf over het hele land en overzee. Wij zijn hoog rendement, hoge kwaliteit en uitstekende ondernemingen. Ondertussen zijn wij de meest krachtige koud gewalst precisie heldere staalleverancier in de Yangtze River Delta regio.

In de verkoop en after-sales service, ons bedrijf stellen en verbeteren van de customer service-systeem. Onze filosofie: "sneller, sterker, specialer!" Houden aan het beginsel "marktgerichte, op technologie gebaseerde aan kwaliteit als een fundamentele aan marketing als een leider", we zijn blij om te bouwen van een harmonische en gezonde ontwikkeling met onze klanten. Welkom om ons te contacteren!