Analyse van de dwarsdoorsnede van de platte stalen staaf voor stalen roosters

- Sep 25, 2017-

Flat Steel Bar is een belangrijk onderdeel van stalen roosters, in het stalen rooster van de hoofdrol. Details zijn te zien: de kwaliteit van het stalen rooster is nauw verwant aan de Flat Steel Bar, en nu wordt de stalen plaat van de Flat Steel Bar hoofdzakelijk gebruikt in de dikte T = 3,5,8 mm rechthoekig staal en een bijzonder dun, beide uiteinden zijn relatief dikke Type I dwarsdoorsnede Flat Steel Bar.

De geometrische en mechanische eigenschappen van het I-type staal in dwarsdoorsnede zijn veel sterker dan die van de rechthoekige doorsnede, en de buigweerstand van de vlakke staalplaat met I-profiel is dezelfde als in het geval waar de platte stalen staafhoogte H en de dwarsdoorsnedeoppervlakte F zijn hetzelfde: Wx = 0.2-0.203FH, en de rechthoekige sectie van de Flat Steel Bar-buigcoëfficiënt: Wx = 0.167FH, dus uit de gegevens die we kunnen zien, I-type Flat Steel Bar buiging capaciteit dan rechthoekige Flat Steel Bar is veel sterker.

Vanwege de vorm van de I-type sectie is deze echter nogal speciaal, meer beperkt, dus alle Flat Steel Bar kan niet worden vervangen door I-type Flat Steel Bar. Het gebruiksbereik van type I Flat Steel Bar dat nu wordt gebruikt, wordt ook beperkt door het feit dat wanneer de hoogte H van de Flat Steel Bar relatief klein is, de a-waarde van de platte kruishoofd met een doorsnede van type I te klein is om geschikt te zijn voor heet walsen en is niet bevorderlijk voor het inbedden. Type lassen. Wanneer de hoogte van de platte stalen staaf H relatief groot is, is de I-vormige dwarsdoorsnede van de platte taille dikker dan h / t te groot, maar heeft ook het gebrek aan laterale stabiliteit van Flat Steel Bar veroorzaakt. Daarom is de huidige productie-industrie van staalrasters om rechthoekige sectie van Flat Steel Bar te gebruiken.