Analyse van temperatuurkenmerken van vlakke stalen staaf

- Jun 30, 2017-

Flat Steel Bar is een soort staal dat we vaak gebruiken, de Flat Steel Bar-fabriek vandaag om u te vertellen over zijn temperatuurkenmerken, een blik op het.

Wanneer de temperatuur onder een bepaalde temperatuurwaarde ligt, zal het materiaal in een brosse toestand worden veranderd, het effectabsorberende werk ervan is duidelijk verminderd, dit verschijnsel wordt koud bros genoemd, dus het ontwerp zou gebaseerd moeten zijn op de werktemperatuur van de component om te selecteren een geschikt koud bros overgangstemperatuurmateriaal. Koudgetrokken grote naadloze vervorming van de stalen buis is te klein, kan niet voldoen aan de eisen van de oppervlakteafwerking en maatnauwkeurigheid, kan ook niet de sterkte-index van het onderdeel te bereiken; De vervorming is te groot, de taaiheid en taaiheid van Flat Steel Bar zijn te groot en de korrel wordt te dun getrokken, waardoor vezelig weefsel wordt gevormd en het metaal heeft duidelijke anisotropie.

We weten allemaal dat de productiesnelheid en -efficiëntie een geweldige relatie hebben, maar de snelheid kan niet betekenen dat de kwaliteit ook erg goed kan zijn, hoe kan dan warmgewalste Flat Steel Bar een efficiënte, hoogwaardige kwaliteit bereiken? Vandaag komt de fabriek voor iedereen te beantwoorden.

Om de Flat Steel Bar volledig vervormd te maken, is het noodzakelijk om de snelheid van warmwalsen goed te regelen, meestal 0.5-1.0. Tegelijkertijd, heet walsen tot de aangegeven spanning en warmwalsnelheid, onmiddellijk na het stoppen 2-3 trekken en dan de staaf ontspannen, koude trek beëindigen om de volledige vervorming van de tijd te verkrijgen. De productie van warmgewalste Flat Steel Bar is meer in overeenstemming met ons gebruik.

Het lijnsnelheidsverschil van warmgewalste platte staalstaven wordt verminderd, het voortschrijdende gemiddelde wordt verminderd, het rolverbruik wordt verminderd en de verbetering van de staartvorm vermindert de slijtage van de stalen plaat en vermindert het energieverbruik indirect. De gemiddelde, meer onregelmatige deformatie van metaal, en uniforme roldruk, in het bijzonder, de piekdruk is kleiner, resulterend in de raadsdefecten van het gaten-type te vol, wegens het fenomeen van een grote vermindering of verwijdering van Shan, kan dunner worden gerold board de lagere uniforme rollende druk kan ook gebruik maken van de goedkopere binnenste luchtkern staaf, de lagere druk maakt ook de binnenlucht kern staaf temperatuur stijgen dalen, Het kan effectief worden gekoeld door interne koeling en externe koeling, die sterk de energie vermindert verbruik van warmgewalste platte stalen staaf.