Analyse van de kenmerken van de temperatuur van de Flat Steel Bar

- Oct 11, 2017-

Plat staal Bar is dat we vaak gebruik van een soort staal, fabrikanten vandaag om u te vertellen over de kenmerken van de temperatuur, nemen een blik bij het

Wanneer de temperatuur lager is dan een bepaalde waarde van de temperatuur, het materiaal zal worden omgezet in een Bros staat, het effect absorptie vermogen daalde aanzienlijk, dit verschijnsel heet koud en breekbaar, dus het ontwerp moet worden gebaseerd op het werk van de component te selecteren van de juiste temperatuur broos overgang temperatuur van het materiaal. Koud getrokken grote naadloze stalen buis vervorming is te klein, niet kan voldoen aan de oppervlakte-afwerking en de dimensionale nauwkeurigheid vereisten, kan niet het bereiken van de index van de sterkte van de component; vervorming is te groot, Flat Steel Bar plasticiteit, teveel verminderde taaiheid en het graan was teveel Slender, vormen een vezelig weefsel, het metaal zal hebben voor de hand liggende anisotropie.

Waarom zouden Flat Steel Bar via de onthardende proces?

Gloeien is één van de processen van warmtebehandeling van metaal, wat betekent dat het metaal is langzaam tot een bepaalde temperatuur verhit, voor een voldoende tijd gehandhaafd, en vervolgens afgekoeld een geschikt tempo. Vandaag, Henan Q235 vlakke Steel Bar fabrikanten om te praten over het vlakke staal Bar gloeien verwerken, ik hoop dat iedereen kan begrijpen.

Het gloeien van de Flat Steel Bar is een methode van de warmtebehandeling waarin het staal wordt verhit tot een temperatuur waar de fase verandering of sector fase verandering plaatsvindt, en de temperatuur langzaam wordt afgekoeld door behoud van warmte. Plat staal Bar gloeien om te elimineren en het verbeteren van het voormalige proces van weefsel gebreken en interne stress, maar ook voor de follow-upproces te bereiden, dus het gloeien is een halffabrikaat hittebehandeling hebben ondergaan, ook wel bekend als pre warmtebehandeling. Normaliseren is de methode van de warmtebehandeling waarin het staal wordt verwarmd boven de kritische temperatuur zodat het staal wordt volledig in de gemiddelde austeniet omgezet en dan natuurlijk gekoeld in de lucht.