Gemeenschappelijke defecten van licht koudgewalste platte

- May 19, 2017-

Licht koudgewalste platte strip met een breed scala aan toepassingen, zoals de automobielindustrie, elektrische producten, locomotieven en rollend materieel, luchtvaart, precisie-instrumenten, ingeblikt voedsel en ga zo maar door.

Randscheurtjes

Licht koudgewalst vlak De verrijking van grote insluitsels aan de rand is een van de hoofdoorzaken van geïnduceerde spleet. Als de dunne plaat met een trechtermal, de vorm in de stroom, oneffenheden in warmteoverdracht en schommelingen in het vloeistofpeil dan het traditionele proces voor het continu gieten van plakken, veroorzaakt het gietproces vaak slak, een deel van het slakresidu. De insluitingen van het oppervlak worden gevormd op het oppervlak van de plak, en de grotere insluitsels worden afgezet op de rand van de plak, hetgeen resulteert in de verrijking van de grootschalige oxide-insluitsels.

IJzeroxide huiddrukdefecten

Licht koudgewalst vlak Een onvolledige schaal van ijzeroxide wordt tijdens het volgende walsen in de strip geperst om plaatoppervlakdefecten te veroorzaken. Secundair ontkalkingswater is niet open en andere oorzaken worden veroorzaakt door de tweede druk van de ijzeroxidehuid in de sleutel. De resultaten van het volgen van defecten tonen aan dat de stripdefecten van ijzeroxide in principe worden geëlimineerd tijdens het daaropvolgende beitsen en koud walsen, hetgeen de lichte koudgewalste platte stof niet zal beïnvloeden.

Oppervlaktedefecten

De zwarte lijnachtige gebreken aan het oppervlak van de strip na koud rollen. De oppervlaktegebreken van de koudgewalste band zijn hoofdzakelijk afkomstig van de gebreken van het warmgewalste basismateriaal en de gebreken aan het oppervlak van de warmgewalste plaat zijn hoofdzakelijk verborgen en de mogelijkheid van de koudwalsproductielijn zelf is heel klein.