Weet iemand over het verzet van de vervorming van de Flat Steel Bar

- Jun 19, 2017-

Ik weet niet als u hebben geen begrip van Flat Steel Bar, Flat Steel Bar fabrikanten om te praten met u over de voordelen van het product, neem een kijkje op het

Ten eerste de platgewalst staal Bar ruwe materialen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, in overeenstemming met nationale normen, en stalen plaat. De technische specificaties van de kwaliteit volgens YB / T4212-2010 specificaties georganiseerd productie.

Tweede, Flat Steel Bar specificaties in het bijzonder. Dikte van 8 ~ 50mm, breedte 150-625mm, lengte 5-15m en de product specificaties variëren van de meer dicht, om te voldoen aan de behoeften van de gebruikers, in plaats van het gebruik van de plaat, hoeft niet te snijden, kunt u rechtstreeks lassen.

Derde, platte stalen balk dikte, breedte, transversale grootte regels, glad oppervlak. Technologie in de tweede selectie van hoge druk water ontkalken proces om ervoor te zorgen dat het staaloppervlak licht en schoon.

Ten vierde, Flat Steel Bar productiespecificaties nauwkeurige, drie armen, hetzelfde niveau verschil is beter dan stalen specificaties; Plat staal Bar goederen rechte, goede plaat.

Vijf, Flat Steel Bar aan beide zijden van het rechte stuk, schakel water kastanje. Rollen in de twee rollen, om ervoor te zorgen dat de twee zijden van de rechtheid van de pen, de rand van het oppervlak van goede kwaliteit en duurzame, corrosiebestendig, lange levensduur.

We moeten de basiskennis van Flat Steel Bar hebben een zeker begrip, vandaag 50 * 10 Flat Steel Bar fabrikanten en we praten over de weerstand van de vervorming, hopelijk dat kunnen wij onze producten verder begrijpen.

De weerstand van de vervorming van koud getrokken Flat Steel Bar, austenitische en martensitische koud getrokken Flat staal Bar hebben hoge vervorming weerstand, werk hardening neiging is groot en de snelheid van de herkristallisatie is hoog bij hoge temperatuur, dus bijzondere aandacht moet worden besteed aan koudwalsen uitrusting en vermogen van de motor. 50 * 10 flat Steel Bar fabrikanten om erop te wijzen dat ferriet of semi-ferriet koolstofarme geprofileerd staal en algemene koolstofstaal hebben dezelfde vervorming weerstand. Koud getrokken Flat Steel Bar lage temperatuur warmtegeleidingscoëfficiënt zijn slecht, terwijl de lineaire uitzetting coëfficiënt groter is dan koolstofstaal. Om de kwaliteit van verwarming moeten worden genomen om de lage temperatuur langzaam Verwarming.

Hierboven is 50 * 10 Flat Steel Bar fabrikanten van vervorming weerstand van de invoering, als u geïnteresseerd in onze producten bent, wij snel contact met ons op.