Heeft weersomstandigheden invloed op het leven van warmgewalste platte stalen staaf?

- Sep 25, 2017-

We weten allemaal dat elk product een leven is, weet je hoe lang de levensduur is van warmgewalste Flat Steel Bar? Onder normale omstandigheden, warmgewalste Flat Steel Bar levensduur van maximaal 50 jaar, maar het hangt ook af van de lokale luchtvervuiling corrosie. Vervolgens, Henan warmgewalste Flat Steel Bar fabrikanten om u een analyse van de levensduur van het product door welke factoren.

Warmgewalste platte stalen staaf in verschillende gebruik van de omgeving, de levensduur is niet hetzelfde, de mate van erosie van de atmosfeer varieert per regio, het dagelijks leven, we zullen veel staal gebruiken, meestal is het staal verdeeld in verschillende soorten, de functies ervan worden veel gebruikt in hoepelijzer, gereedschappen en mechanische onderdelen, roltrappen en ga zo maar door. Als de wind gemengd met de oceaanmist, als gevolg van verdamping veroorzaakt door zoutafzetting agglomeratie, in combinatie met minder regen, niet vaak gewassen door regen, het uitgangspunt van het kustgebied is meer ongunstig.

Elk product heeft een nuttige levensduur, en het gebruik van een lange tijd, hoe groter de slijtage, zal na verloop van tijd het gebruik beïnvloeden. Als er industriële vervuiling is, is erosie nog groter. Verontreiniging kan te wijten zijn aan de vorming van brandstofgas, gesuspendeerde deeltjes in de lucht, zoals staalproductieproces van stof of ijzeroxidedepositie, zal het erosie-effect verhogen. Mariene sfeer kan zich verspreiden naar de diepte van het binnenland, het eiland is populairder wind uit de oceaan, en het weer is slecht, dus het leven van warmgewalste Flat Steel Bar te combineren met het weer te overwegen.