Vlakke stalen staaf en warmgewalst staal

- May 19, 2017-

Het verschil tussen koudgewalst en warmgewalst staal zit niet in het smeltproces, maar in de walstemperatuur of de walstemperatuur. De uiteindelijke roltemperatuur is lager dan de herkristallisatietemperatuur van het staal om Flat Steel Bar te worden. Warmgewalst staal is gemakkelijk te rollen, de efficiƫntie van staalwals is hoog, maar bij warmwalomstandigheden, staaloxidatie is het oppervlak van het product donkergrijs. Flat Steel Bar vereist een hoog walsvermogen, het rendement is laag, en het walsproces om het uitharden van het werk te elimineren, ook tussentijds uitgloeien, dus de kosten zijn hoger, maar het koudgewalste stalen oppervlak is helder, van goede kwaliteit en kan direct worden aangebracht wordt gebruikt voor het bewerken van afgewerkte, dus platte stalen staafplaat wordt veel gebruikt.

Flat Steel Bar is de productie van een Flat Steel Bar. Koudwalsen is een staalplaat waarbij de staalplaat nr. 1 verder wordt gerold tot een gewenste dikte bij kamertemperatuur. In vergelijking met warmgewalst staal is de dikte van de koudgewalste staalplaat nauwkeuriger en het oppervlak glad, mooi, maar heeft ook een aantal superieure mechanische eigenschappen, vooral de verwerkingsprestaties. Omdat de koudgewalste originele rol brosser is, niet geschikt voor verwerking, dus meestal Flat Steel Bar-plaat na gloeien, beitsen en oppervlak na egaliseren naar de klant. De maximale dikte van koud walsen is 0,1 - 8,0 mm het volgende, zoals het grootste deel van de koudgewalste plaatdikte van staal 4,5 mm lager is; minimale dikte, breedte is gebaseerd op de apparatuurcapaciteit van de fabriek en de marktvraag en beslist.

De warmgewalste spoel werd gebruikt als ruw materiaal en het ijzeroxide werd verwijderd door beitsen en vervolgens onderworpen aan koud walsen. Het gerede product werd hard gewalst en de hardheid en hardheid van het harde walsen werden verhoogd vanwege de koude harding veroorzaakt door continue koude vervorming. Dus de stempelprestaties zullen verslechteren, alleen voor eenvoudige vervorming van de onderdelen. Rolling harde rollen kunnen worden gebruikt als grondstof voor thermisch verzinkende installaties, omdat thermisch verzinkte units zijn uitgerust met gloeilampen. Het gewicht van de rollende harde rol is over het algemeen 6 tot 13,5 ton, rol bij kamertemperatuur, het hete rollen zure schrobben ononderbroken rollen. De binnendiameter is 610 mm.