Flat Steel Bar Common-specificaties

- May 19, 2017-

Koudgewalste spoel is een platte stalen staaf, gewoonlijk rollende harde rol genoemd, koud rollen veroorzaakt door continue koude vervorming veroorzaakt door sterke rolweerstand, hardheid, taaiheidsindex verlaagd, zodat stempelprestaties zullen verslechteren, kunnen alleen worden gebruikt Eenvoudige vervorming van de onderdelen.

De vlakke stalen staafplaat bestaat uit warmgewalst plaatmateriaal bij kamertemperatuur, hoewel de staalplaat wordt verwarmd tijdens het verwerkingsproces, hoewel het koud wordt. Als gevolg van warmwalsen door continue koude vervorming van het koudwalsen, zijn de mechanische eigenschappen relatief slecht, de hardheid is te hoog. Moet worden gegloeid om de mechanische eigenschappen te herstellen, geen gloeien wordt rollende harde rol genoemd. Rolling rolls worden over het algemeen gebruikt voor producten die niet moeten worden gebogen of uitgerekt.

Flat Steel Bar is meestal te zien in de doos, uit het staal toen het een goed begin was. Van toepassing op het grootste deel van de industrie op de markt, zijn de gemeenschappelijke specificaties: 0.7 - 3.0 mm. Materiaal ST12, ST13, ST14, ST15, ST16, ST17 enzovoort. Omdat de mechanische groepsbesturing van staal uit relatief fijn is, is de Flat Steel Bar nauwkeuriger, dus de algemene klant in het bord hoeft niet de behuizing van Flat Steel Bar te gebruiken, de zogenaamde doos . Maar er zijn ook enkele fabrikanten of fabrikanten met vereiste bordspecificaties, zoals een bredere 1780 of smaller. Langer of korter, deze keer heb je koudgewalste rollen nodig. De koudgewalste spoel is als de tape die we in ons dagelijks leven tegenkomen, en de koudgewalste stalen strip is opgerold en wordt koudgewalste coil genoemd. De CRC kan worden gedimensioneerd volgens de eisen van de klant. Het is handiger om te gebruiken.