Gegalvaniseerde staaf en gegalvaniseerde vlakke staalbar

- Jul 20, 2017-

Gegalvaniseerde staaf en verzinkte platte stalen staafvorm is anders, het specifieke gebruik is niet hetzelfde.

Gegalvaniseerde staaf is een cirkelvormig deel van de massieve lange strook staal. De specificaties ervan zijn de diameter van het millimeternummer, zoals 50 die een ronde staaf met een diameter van 50 mm is. Ronde stalen en andere stalen staven hebben niet dezelfde vorm, rond, afgerond staal, geen ribben zonder ribben, zodat de resulterende ronde cohesiekracht van staal en beton klein is.

Rondstaal (staalsoort) behoort tot gewoon koolstofarm staal, lage sterkte. Maar de plasticiteit van het ronde staal, dat wil zeggen, voordat de bar werd getrokken uit een grote vervorming.

Toepassingsmogelijkheden voor rond staal worden veel gebruikt in hardware, constructie, automotive, scheepsbouw, petrochemie, machines, medicijnen, voedsel, elektriciteit, energie, ruimtevaart en andere gebieden of architecturale decoratie. De meest uitgebreide algemene mechanische onderdelenverwerking, het algemene staafstaal, CD staven, bouten, moeren.

Verzinkt Flat Steel Bar is de breedte van 12-300mm, dikte 4-60mm, rechthoekige doorsnede en enigszins pure zijde van het gegalvaniseerde staal. Verzinkt Flat Steel Bar kan worden afgewerkt staal kan ook gegalvaniseerd pijp blanco en gegalvaniseerde riem. Met hoge sterkte, lichte structuur: een stevige netgelaste structuur om een ​​hoge lading, lichte structuur, gemakkelijk te heffen en andere kenmerken te hebben; mooi uiterlijk, duurzaam.

Verzinkt Flat Steel Bar als materiaal kan worden gebruikt voor hoepelijzer, gereedschappen en mechanische onderdelen, constructie voor de framestructuur, roltrappen.

Vlakke stalen staaf met negatieve afwijking, maar op basis van de werkelijke gewichtsafgifte nam de bezettingsgraad van de plaat met -5 procentpunten toe. Flat Steel Bar kan het arbeids- en materiaalverbruik verminderen, maar ook het verwerkingsverlies van grondstoffen verminderen, tijd, moeite, provincie materiaal besparen. Producten zijn professioneel voor de fabricage van staalconstructies, machinebouw, automobielindustrie, mijnbouwmachines, hijswerktuigen en ander industrieel hout.