Hardheid testmethode voor lichte koudgewalste platte

- Jul 10, 2017-

De parameter van de hardheid van licht koud gewalste platte is ook de referentie standaard voor het testen van de kwaliteit van een licht koud gewalste platte fabriek, dus welke methode kan worden gebruikt voor het detecteren van de hardheid van het licht koud gewalste platte, vandaag mijn bedrijf zal met u delen:

Op dit moment is de hardheid van licht koud gewalste platte gb231-84, gb230-84, gb4341-84 en gb4340-84 evenals gb4342-84, de hardheid van koudgewalste platgewalst staal is een soort van vermogen dat wordt aangegeven van het oppervlak van het materiaal of weerstaat de elastische vervorming en kunststof wijzigen of pauze.

De hardheid van licht koud gewalste platte kan worden gemeten door het concept van relatieve zachte en harde graad, dus hardheid ook een basis is voor het meten van zachte en harde licht koud gewalste platte. Maar hardheid is niet een eenvoudige fysieke of mechanische, het vertegenwoordigt de elasticiteit, plasticiteit en vorm wijzigen tarief, sterkte is zeer taaiheid verschilt van de hardheid-index.

Hardheid is een van de gemakkelijkst detecteerbare eigenschappen van koudgewalste platte staal en zijn hardheid hangt af van het materiaal en de microstructuur van licht koud gewalste platte. Meestal testen het metaal niet schaden, rechtstreeks kunnen worden in het eindproduct of halffabrikaten tussen de detectie, niet onderworpen aan de grootte en de broosheid van de limiet, dit is licht koud gewalste platte hardheid testen een van de voordelen.

De algemene methode voor het testen van licht koud gewalste platte is de manier van inspringen-methode gebruikt om te bepalen van de hardheid, er zijn gemeenschappelijke Brinell-hardheid methode, Rockwell hardheid methode, Vickers hardheid methode methode voor micro-hardheid en rebound hardheid methode.

Het bovenstaande is bedrijf aandeel inhoud, hoop om u te helpen.