Warmgewalste platte stalen staaf Hoe roest beter te doen?

- Oct 26, 2017-

In het dagelijks leven zal het gebruik van een lange, warmgewalste platte stalen staaf onvermijdelijk roest op het oppervlak veroorzaken. De beste tijdige behandeling, om de levensduur niet te beïnvloeden. Warmgewalste Flat Steel Bar-fabrikant Yan Xin Sen dat het beste is om goed werk te doen bij vroeg roestbestendig werk, om het late gebruik niet te beïnvloeden. De volgende Xiaobian vertellen u hoe u warmgewalste platte roestvast staalroest beter kunt doen.

01, de algemene warmgewalste platte stalen staaf materiaal oppervlak verwijderd in het net, hebben geen olie, maar de hoogwaardige vierkante staal, gelegeerd dunne stalen plaat, dunwandige buis, lichtmetalen vierkante stalen buis, roest en zijn interne en externe oppervlakken zijn vereist anti-roest olie en vervolgens opgeslagen.

02, Flat Steel Bar-materiaal moet na opslag worden gecontroleerd, als roest de roestlaag zou verwijderen.

03, hoe meer ernstige corrosie van de Flat Steel Bar, roest niet op lange termijn moet worden opgeslagen, moet zo snel mogelijk worden gebruikt.

04, Flat Steel Bar materialen in de opslag voordat de aandacht zou moeten zijn om regen te voorkomen of gemengd met onzuiverheden, zijn regen of vuile materialen volgens hun aard met behulp van verschillende methoden om af te vegen, zoals een hoge hardheid kan worden gebruikt staalborstel, lage hardheid Doek, katoen en andere voorwerpen.

Door de introductie van warmgewalste Flat Steel Bar-fabrikanten, ik geloof dat je hoe je heet-gerolde Flat Steel Bar roest moet begrijpen, als je meer wilt weten over de inhoud van Fang Gang, welkom om ons te raadplegen.