Warm gewalste platte Steel Bar Is hoe massa worden geproduceerd?

- Oct 11, 2017-

Warmgewalste platte Steel Bar als onze moderne architectuur, industriƫle en andere aspecten van het gebruik van bouwmaterialen, begunstigd. Hier, de fabrikanten zeggen hoe het is massa geproduceerd

1, enkellaags productieproces. Apparatuur is eenvoudig, warm gewalst Flat Steel Bar met behulp van de geleidende eisen, hoewel het relatief resistent is tegen de impact van roet, kan zwakke, lage druk.

2, het proces van de oppervlaktelaag. Apparatuur is eenvoudig, in de warmgewalste platte Steel Bar binnen en buiten het oppervlak bedekt met een laag van antistatische materiaal, zodat de pijp om te voldoen aan de vereisten, maar het oppervlak van de antistatische materiaal is gemakkelijk te dragen, slechte veiligheid.

3, het gebruik van meerdere lagen composiet proces. Inclusief drie lagen van coextrusion, het productieproces is complex, hoge kosten, verwijst naar de binnenste en buitenste lagen van pijp anti-statisch, vlamvertragende, de middelste laag met impact; of innerlijke en uiterlijke anti-statisch, vlamvertragende. Productie van warmgewalste platte Steel Bar kwaliteitsborging. Omdat de hoog rendement, laag energieverbruik per ton elektriciteit dan de oven naar beneden. Gesmolten staal rechtstreeks in billet, geworpen weglaten de billet proces, verlaging van de kosten. Continuous casting kleine billet hoge schaal, om ervoor te zorgen dat plat Steel Bar schaal tarief, voldoen aan de behoeften van gebruikers. Productie proces kenmerken het gebruik van galvaniseren productie-proces, om een hoge mate van combinatie van koper en staal.

Om volledige vervorming van staal, is het nodig om te goed controleren de snelheid van de warme walsen, over het algemeen 0.5-1.0 is geschikt. Op hetzelfde moment, warm gewalst aan de bepalingen van de stress en warme rollende tarief, dan stoppen na 2-3, en daarna kunt u ontspannen de staal, het einde van de koude trekken, om de stalen tijd volledig te vervormen. Dit is de productie van warmgewalste platte Steel Bar is meer in overeenstemming met onze gebruik.

Het verschil in snelheid van de lijn tussen de punten van de verhitte warmgewalste platte stalen staaf wordt verminderd en de vervorming van de rollen is verminderd, wat resulteert in verminderde roll consumptie. De verbetering van het profiel van de staart vermindert ook de slijtage van de stalen plaat en niet indirect vermindert het energieverbruik. De metalen vervorming is zelfs, en uniforme rollende druk, met name de piek-druk is kleiner, wat resulteert in boord van gebreken in het gat over de volledige, minder vol fenomenen sterk verminderd of elimineren, kan rollen dunner board; lagere uniform rollen druk kunt ook de goedkopere innerlijke holle as, de lage druk ook maakt die de temperatuurstijging van de holle kern-staaf, het gebruik van interne koeling en externe koeling kan worden effectief gekoeld, zo sterk verminderd de warmgewalste platte Steel Bar Consumptie.