Lichte koudgewalste vereisten voor platte opslag

- Jun 19, 2017-

Licht koud gewalst Vlakke opslagvereisten zijn gericht op vocht, corrosie. Opslag van koudgewalste platte staallocaties of magazijnen, moet worden geselecteerd op een schone, goed gedraineerde plaats, weg van de productie van schadelijke gassen of stof van de fabrieken en mijnen. Op de grond om het onkruid en al het puin te verwijderen, houd je de Light Cold-rolled Flat schoon. Niet met zuur, alkali, zout, cement en andere koudgewalste platte staalerosie van het gestapelde materiaal. Verschillende soorten koudgewalst platstaal moeten apart worden gestapeld om verwarring te voorkomen.

Schatkist moet worden geselecteerd op basis van geografische omstandigheden, het algemene gebruik van de gewone gesloten magazijn, dat wil zeggen, een dak met muren, deuren en ramen sluiten, met ventilatie-apparaat magazijn. Schatkistvereisten zonnige aandacht voor ventilatie, regen let op om het vocht te sluiten, houd vaak de juiste opslagomgeving.

Als u onweerstaanbare stormvloeden en ander slecht weer tegenkomt, om koudgewalst platstaal tijdig over te brengen, of het magazijn heeft voldoende gesloten omgeving om verliezen te verminderen.

In de afgelopen jaren, met de snelle ontwikkeling van de stedelijke bouw, platte hoogbouw, de verkoop van koudgewalste platte staal ook veel toegenomen. Omdat de afgewerkte onderdelen niet hoeven te snijden, kunnen ze veel tijd besparen, is de prijs ook duurder dan gewoon staal.

Licht koudgewalst vlak is meestal te wijten aan een aantal haastige projecten en een groot aantal aanbestedingen, van 2013 tot het einde van 2015 bleef het groeipercentage van de oorspronkelijke 17% tot 56%, wat aangeeft dat licht koudgewalst Platte markt in het gebouw is nog steeds erg Er is een markt, wanneer het stedelijk hoogseizoen, zoals de zomer, Light Cold-rolled Flat prijzen kunnen stijgen in de schommelingen, de behoefte aan het project moet worden gekocht in de tijd. Echter, regenseizoen dit jaar, regenstorm overstroming zeldzame, koudgewalste platte stalen opslag en transport is moeilijker, maar toen de overstroming teruggetrokken, om het gebouw te herstellen wanneer de ondergelopen vernieling van het gebouw zeker moet worden herbouwd, geloof ik meer projecten zal Light Cold-rolled Flat nodig hebben.