Belangrijkste verschil tussen het vlakke staal en sferische Flat Steel Bar

- Jul 10, 2017-

Het is algemeen bekend dat staal veel in ons leven gebruikt wordt. Natuurlijk. Staal volgens de dwarsdoorsnede vorm kan worden onderverdeeld in Flat Steel Bar, hoek staal, ronde staal en andere typen, maar ze hebben ook de bijbehorende voordelen en kenmerken. Vandaag gaan we om te zien het belangrijkste verschil tussen de Flat staal en de bal Flat Steel Bar.

1, flat Steel Bar is verwijst naar de brede 12-300mm dik 4-60mm, de doorsnede is rechthoekig en iets met de zuivere zijde van staal. Plat staal Bar kan worden afgewerkt staal, maar ook kan worden gebruikt voor de billet van gelaste buis en gelaagd blad. Plat staal Bar kan worden overeenkomstig de behoeften van de gebruikers, met gelijkblijvende dikte, vaste breedte, vaste vaste lengte productie, voor de gebruiker om te snijden, verminderen en opslaan van het proces, vermindering van de arbeid, materiaalverbruik, maar ook het verminderen van de grondstof verwerking van verlies, tijd te besparen , arbeidsparende, opslaan materiaal.

2, bal Flat Steel Bar is een speciaal type van staal, bestaande uit platte webs en sferische kogelkop voornamelijk gebruikt in de scheepsbouw en de bouw van kleine en middelgrote materialen, waarvan het schip bal Flat Steel Bar het aanvullende medium van de scheepsbouw is. Met de snelle ontwikkeling van de scheepsbouwindustrie in de afgelopen jaren is de vraag van bal Flat Steel Bar voor schip uitbundig. De bal Flat Steel Bar geleidelijk wordt de speciale naam van het schip bal Flat Steel Bar, is het belangrijkste in het schip stalen sectie, voornamelijk gebruikt als de versterkende rib van de board van het schip, is gelijk aan de menselijke "rib".

Het bovenstaande is de prijs van Flat Steel Bar personeel voor u om de inhoud te delen, ik hoop dat u kan helpen. Als u behoefte heeft aan Flat Steel Bar, bent u welkom om ons te contacteren op elk gewenst moment. U kunt ook een oogje houden op ons, zodat kunt u meer informatie in de eerste keer.