Metalen classificatie van platte stalen staaf

- Jun 06, 2017-

Flat Steel Bar, verwijst naar de breedte van 12-300 mm, dikte 3-60 mm, rechthoekige doorsnede en enigszins stompe kant van het staal. Flat Steel Bar kan worden afgewerkt staal, kan ook worden gelast pipe blanks en dunne opgerolde dunne plaat. Het belangrijkste doel: Flat Steel Bar als een nuttig materiaal kan worden gebruikt voor hoepelijzer, gereedschappen en mechanische onderdelen, constructie voor de framestructuur, roltrappen.

Metaal volgens de structuur kan worden onderverdeeld in: ferro-metalen, staal en non-ferro metalen

Vlak staal Voordat u de classificatie van staal invoert, introduceert u in het kort de basisbegrippen van ferrometalen, staal en non-ferrometalen.

1, ferro metaal is ijzer en ijzer legering. Zoals staal, ruwijzer, ijzerlegering, gietijzer enzovoort. Staal en ruwijzer zijn gebaseerd op ijzer, koolstof als het belangrijkste element van de legering, gezamenlijk aangeduid als ijzer-koolstof-legering.

① ruwijzer is het ijzererts in de hoogovens die uit het product smelten, voornamelijk gebruikt voor de productie van staal en de productie van gietstukken.

② het gegoten gietijzer in de smeltoven smelt, dat wil zeggen gietijzer (vloeibaar), het gietijzer gegoten in gietstukken, dit gietijzer wordt gietijzer genoemd.

IJzerlegering is samengesteld uit ijzer en silicium, mangaan, chroom, titanium en andere elementen van de legering, ferrolegering is een van de grondstoffen van staal, staal in staal wanneer de stalen deoxidatie en legeringselementen worden gebruikt.

2, het staal met ijzer in de staaloven volgens een bepaald smelten van het proces, dat wil zeggen, staal. Staalproducten zijn stalen blokken, gegoten platen en worden rechtstreeks gegoten in verschillende stalen gietstukken. Meestal verwezen naar het staal, verwijst in het algemeen naar het rollen in een verscheidenheid van staalstaal. Staal is black metal maar staal is niet precies gelijk aan ferro metaal.

3, Flat Steel non-ferro metalen, ook bekend als non-ferro metalen, verwijst naar het black metal en andere metalen en legeringen, zoals koper, tin, lood, zink, aluminium en messing, brons, aluminium legering en legeringen. Bovendien gebruikt de industrie ook chroom, nikkel, mangaan, molybdeen, kobalt, vanadium, wolfraam, titanium, enz. Deze metalen worden hoofdzakelijk gebruikt als legeringstoevoegingen om de prestaties van metalen, waaronder wolfraam, titanium, molybdeen en andere van de gecementeerd carbide. Deze non-ferro metalen staan ​​bekend als industriële metalen, naast edele metalen: platina, goud, zilver en andere zeldzame metalen, waaronder radioactief uranium, radium enzovoort.