Methode voor oppervlaktebehandeling en gloeien behandeling van Flat Steel Bar

- Jul 10, 2017-

Hier is een korte introductie van Flat Steel Bar oppervlaktebehandeling van de kennis:

Er zijn problemen bij de oppervlaktebehandeling van Flat Steel Bar weld gebreken zijn ernstig, het gebruik van handmatige mechanische polijsten behandelingsmethode om de slijpsporen in te halen, wat resulteert in een ongelijk oppervlak, de impact van schoonheid. In de grote Flat Steel Bar productie-apparatuur en technologie op basis van de technische eisen van de plaat en flensplaat specificaties, het gebruik van continugieten, afwerking, afwerking, zoals het proces van een productie-gerichte strip. Is de lichte stalen structuur product halffabrikaten, is ook China's lichte stalen structuur materiaal ontwikkeling trend. De flensplaat van halffabrikaten wordt veel gebruikt in lichte staalconstructies in het buitenland. Het gebruik van het product zal effectief zijn voor bedrijven om kosten te besparen, het verbeteren van de concurrentiepositie van de markt van ondernemingen.

Flat Steel Bar verwijst naar zijn breedte is groter dan de hoogte van staal, voornamelijk gebruikt in de staalproductie, machinebouw, auto-industrie, mijnbouwmachines, hijswerktuigen en andere industriële materialen. Daarom zijn de vereisten van Flat Steel Bar strenger, de productie van Flat Steel Bar in verschillende processen is zeer streng, waarbij de uitgloeibehandeling van Flat Steel Bar een zeer strikt proces is.

Wat is het gloeiproces van de Flat Steel Bar?

Het gloeien van Flat Steel Bar is om het staal te verwarmen tot de faseverandering of de afdeling faseveranderingstemperatuur, na een tijdsperiode, in de oven of begraven in de oven of slecht thermisch medium, zodat het geschikt is voor het koelen van een metaal warmtebehandeling methode. Anyang Q235 Flat Steel Bar fabrikant, het gloeien van Flat Steel Bar is niet alleen voor het elimineren en verbeteren van het defect en restspanning van het eerstgenoemde proces, maar ook om de vervorming en scheuren van het werkstuk te voorkomen, verzachten het staal voor het snijden, verfijnen de graan, verbeter de structuur om de mechanische eigenschappen van het werkstuk te verbeteren en bereid u voor op het vervolgproces. Daarom is gloeien een halffabrikaat warmtebehandeling, ook bekend als Pre-warmtebehandeling. Normaliseren is het staal opwarmen tot de kritische temperatuur erboven, zodat het staal wordt omgezet in een gemiddeld austeniet en dan de natuurlijke koelingshittebehandeling in de lucht. Als de gloeimethode van Flat Steel Bar niet goed wordt beheerst, zullen de kwaliteit en prestaties van Flat Steel Bar worden beïnvloed.