Ovice Must Master Het warmgewalste productieproces van platte stalen staven

- Jun 06, 2017-

Warmgewalste platte stalen staaf wordt vaak gebruikt op de bouwmaterialen, u weet hoe deze werd geproduceerd? Vandaag de dag, fabrikanten om u een goed gesprek over te geven!

Eerste, enkellaags productieproces. Apparatuur is een eenvoudige, warmgewalste platte stalen staaf met behulp van de geleidende eisen, maar het is relatief bestendig tegen de impact van roetzwart, kan zwak zijn, lage druk.

Ten tweede, het proces van oppervlaktebekleding. Apparatuur is eenvoudig, is in de warmgewalste Flat Steel Bar binnen en buiten het oppervlak bedekt met een laag antistatisch materiaal, zodat de pijp aan de eisen voldoet, maar het oppervlak van de antistatische materiaal gemakkelijk te dragen, slechte veiligheid.

Ten derde, het gebruik van multi-layer composiet proces. Met inbegrip van drie lagen co-extrusie, het productieproces is complex, hoge kosten, verwijst naar de buis binnen en buiten de antistatische, vlamvertragende, de middelste laag met impact; of interne en externe antistatische, vlamvertragende. Productie van warmgewalste Flat Steel Bar kwaliteitsborging. Omdat de hoge opbrengst, een laag stroomverbruik per ton elektriciteit dan de oven naar beneden. Gesmolten staal dat direct in de staaf wordt gegoten, laat het knuppelproces weg en verlaagt de kosten. Doorlopende casting kleine billet hoge schaal, om ervoor te zorgen dat Flat Steel Bar liniaal tarief, voldoen aan de behoeften van gebruikers. Fabricageproces kenmerken Het gebruik van galvaniseren productieproces, om een ​​hoge mate van integratie van koper en staal te bereiken.