Problemen In de oppervlaktebehandeling van Flat Steel Bar

- Jun 30, 2017-

Weet je? Het oppervlak van Flat Steel Bar is verwerkt om de Flat Steel Bar mooier, meer stabiel in kwaliteit en verlengen van zijn levensduur. Warmgewalste platte Steel Bar molens in de Chinese provincie Henan de problemen in de oppervlaktebehandeling van Flat Steel Bars bleken te ernstig, de gebreken van de lasnaad zijn ernstiger, de schuurmachine merken geproduceerd door handmatige mechanisch polijsten worden gebruikt om het oppervlak ongelijke en het effect is prachtig.

Gelaste Flat Steel Bar in Flat Steel Bar gelaste naden open met twee-zijdige groove, Henan warmgewalste platte Steel Bar molens, vanwege het bestaan van de groove, warmte pijp en dubbel zijdig groove Flat Steel Bar tussen de positie van de lassen is groter, de elektrode gemakkelijk in de buurt van het lassen gebied, en de verhoging van de grootte van de lasnaad, verhoogt ook het lassen gebied, om ervoor te zorgen het weld gebied van Flat Steel Bar en warmte pijp fusion diepte, de kracht van de verbinding van Flat Steel Bar en warmte pijp vergroten, verbeteren van het lasproces van Flat Steel Bar , op hetzelfde moment aan de lassen technologie eisen zijn relatief laag, lassen operatie meer te vergemakkelijken.

Een groef is gerangschikt op de plaat vlakke Steel Bar sterven, en de onderkant van de groef van de groef is een boog oppervlak, groove breedte en de dikte van de Flat Steel Bar, de roller kan worden gedraaid op de moersleutel, rollen van de rollen en de groef van de groef van het gezicht , evenwicht moersleutel en sterven plaat via de centrale component en positionering lid vaste verbinding. Henan warmgewalste platte Steel Bar molens, zei dat de productie van koude gerold tand plat wegens zijn kleine dwarsdoorsnede, is er behoefte aan een meer dan vuur tot hoog energieverbruik; ook nuttig longitudinale schuintrekken Flat Steel Bar of warmgewalste platte Steel Bar via het sterven het ponsen en afknippen, er is een lage efficiëntie, vorm van de tand, tand afstand onregelmatigheden en zo

Plat staal Bar, heeft net als andere producten, een gebruiksduur. Meestal warm rolde Flat Steel Bar heeft een levensduur van maximaal 50 jaar, maar het hangt ook af van de omvang van de plaatselijke luchtkwaliteit verontreiniging corrosie. Vandaag, fabrikanten geven u een analyse van de levensduur van hun producten door welke factoren beïnvloed.

Warm gewalste platte Steel Bar in omgevingen met verschillende gebruik, levensduur is niet hetzelfde, de mate van erosie van de atmosfeer als gevolg van de geografische verschillen, dagelijks leven gebruiken we een heleboel staal, gewoon staal is onderverdeeld in verschillende types, in welke warm gewalste platte Steel Bar wegens de kenmerken ervan worden veel gebruikt bij het maken van hoepels, tools en machinedelen, roltrappen, enzovoort. Als de wind wordt gemengd met Oceaan mist, vanwege de verdamping veroorzaakt door zout afzetting accumulatie, in combinatie met minder regen, niet vaak gewassen door regen, kustgebieden van de premisse is meer ongunstig.

Elk product heeft een levensduur en het gebruik van een lange tijd, hoe groter de slijtage zal van invloed zijn op het gebruik. Als er industriële vervuiling, is de erosie nog groter. De verontreiniging kan worden veroorzaakt door het gas gevormd door de brandstof, de zwevende deeltjes in de lucht, en de afzetting van de stof of ijzeroxide geproduceerd tijdens het proces van de staalproductie zal ook het effect van erosie. De oceaan-atmosfeer kan verspreiden naar het achterland vervoerd, en op het eiland is de wind vaker van de Oceaan, en het weer is slecht, zodat het leven van de verhitte warmgewalste platte stalen staaf moet worden gezien in combinatie met het weer.