Proces van koud gewalst platgewalst staal

- Feb 02, 2016-

Koud gewalst platgewalst staal verwijst naar het brede scala van 12 tot en met 300mm, dikte 4 tot en met 60mm, het Kruis doorsnede is rechthoekig van vorm en is iets met een saai-edged staal.

Het staal kan koud gewalst vlakke staalproducten, kan ook worden gebruikt als de gelaste leeg is. Het belangrijkste gebruik van deze bestaat uit koudgewalste platte staal kunt gebruiken als een ijzeren hoepel, gereedschappen en machine-onderdelen, toevallig in het gebouw boven fangjia structuren met trappen hierboven.

Koud gewalst platgewalst staal en u kunt vorm in twee platte verenstaal plat en ' single-sided double voorjaar plat, kan worden gebruikt voor het bouwen van auto's, tractoren en spoorweg transport, machines en uitrusting boven de bladveren.

Koudgewalste platte stalen Productie-procédé kan worden samengevat als hierboven na de herverdeling straightening → → → afwerking niveau. Deze processen kunnen niet worden vervangen in de stap hierboven, waren er een aantal regels en voorschriften, moeten worden uitgevoerd overeenkomstig deze procedures.