Roestvrij staal Flat Steel Bar, bouw Is een goede Helper!

- Oct 26, 2017-

RVS Flat Steel Bar is rechthoekig en iets zuiver zijde van het staal. RVS Flat Steel Bar kunnen semi-afgewerkte stalen. Koud getrokken gepolijst roestvrij staal Flat Steel Bar en warm gewalst wit zandstralen van roestvrij staal Flat Steel Bar van roestvrij staal Flat Steel Bar kunnen bestaan uit verschillende behoeften van de verschillende componenten van de kracht, maar ook voor de verbinding tussen de onderdelen. Op grote schaal gebruikt in een verscheidenheid van gebouwen en kunstwerken, zoals balken, bruggen, torens van de transmissie, hijs vervoer machines, schepen, industriële ovens, reactie torens, container rekken en magazijn rekken. De

RVS Flat Steel Bar kan worden onderverdeeld in twee categorieën:

1. koude getekende gepolijst roestvrij staal Flat Steel Bar

2. warm gewalste wit zandstralen van roestvrij staal Flat Steel Bar

RVS Flat Steel Bar kan bestaan uit verschillende behoeften van de structuur van de verschillende onderdelen, maar ook voor de verbinding tussen de componenten. Op grote schaal gebruikt in een verscheidenheid van gebouwen en kunstwerken, zoals balken, bruggen, torens van de transmissie, hijs vervoer machines, schepen, industriële ovens, reactie torens, container rekken en magazijn rekken. Transacties, contracten en andere documenten moeten worden roestvrij staal Flat Steel Bar kant breedte, dikke kant van de volledige grootte van de vulling, en de belangrijkste andere zaken, zoals gloeien, solide oplossing en zo verder verwerken.

Van China de invoer, uitvoer van roestvrij staal Flat Steel Bar elke hebben een bepaald volume, voornamelijk uit Japan, West-Europa invoer. Uitvoer naar de regio voornamelijk voor Hong Kong en Macao, Zuidoost-Azië, Latijns-Amerika en de Arabische landen. Productie ondernemingen voornamelijk voor Jiangsu, Liaoning, Hebei, Beijing, Shanghai, Tianjin en andere provincies en steden van de staalfabriek (rolling mill) exporteren.