De methode van Spring Flat Steel Bar voor automobiel

- Jun 06, 2017-

Precision Flat Steel Bar productieproces Flat Steel Bar afwerkingsmachine is de koude Flat Steel Bar slecht met twee groepen gespreide opstelling van het stelwiel op de richting van de dikte van de voorschool en de uiteindelijke nivellering; met een paar relatief gerangschikte afwerking De breedte van het wiel wordt gecomprimeerd om de gewenste parameters te bereiken, de mate van compressie is instelbaar; met vijf verspringende uitlijning van het uitlijnwiel op de breedte van het rechttrekken van het systeem voornamelijk door de bedieningskast, fijn De gehele drukrol, voorniveauregeling, afwerkeenheid, richteenheid.

Het productieproces kan als volgt worden samengevat: voorschoolse niveau → afwerking → rechte → terug naar school Platte stalen staaf / a / b breedte 12-300 mm, dikte 4-60 mm, rechthoekige doorsnede en enigszins zuivere zijde van het staal. Flat Steel Bar kan worden afgewerkt staal, kan ook worden gelast pipe blanks en dunne opgerolde dunne plaat. Het belangrijkste doel: Flat Steel Bar als een nuttig materiaal kan worden gebruikt voor hoepelijzer, gereedschappen en mechanische onderdelen, constructie voor de framestructuur, roltrappen. Flat Steel Bar volgens zijn vorm is verdeeld in twee soorten: platte veer Flat Steel Bar en enkelzijdige dubbel gleufveer Flat Steel Bar. Warmgewalste veer Flat Steel Bar wordt voornamelijk gebruikt bij de productie van auto's, tractoren, railtransport en andere machines op de schotelveer.

De methode van verenstaal voor auto's

Spring Flat Steel Bar, gemaakt door het smeltproces van de converter. Vergeleken met de stand van de techniek heeft dit de volgende voordelen en positieve effecten:

1. Raffineren van staal met convertor, het belangrijkste gebruik van gesmolten ijzer als grondstof, minder schadelijke elementen in gesmolten ijzer, Flat Steel Bar-productie om de kwaliteit te waarborgen.

2. Vanwege de hoge opbrengst, het lage stroomverbruik, zijn de kosten per ton hoger dan die van de oven.

3. Gesmolten staal dat direct in de staaf wordt gegoten, laat het knuppelproces weg en verlaagt de kosten.

4. Continue casting kleine billet hoge schaal, om ervoor te zorgen dat Flat Steel Bar schaal tarief om te voldoen aan de behoeften van gebruikers.