Wat is het verschil tussen platte stalen staaf en staal?

- Oct 26, 2017-

Flat Steel Bar is staal en staal, kanaal, zoals warmwalsen en koudtrekken twee gietmethoden, warmwalsen maximale breedte van 150 mm, de maximale dikte van 60 mm.

Flat Steel Bar, verwijst naar de breedte van 12 - 300 mm, dikte van 4-60 mm, rechthoekige doorsnede en enigszins stompe kant van het staal. Vlakke stalen staaf als een nuttig materiaal kan worden gebruikt voor stroomtoevoer met hoepelijzer, mijnbouwmachines, constructie voor de framestructuur, roltrappen en ga zo maar door. De theoretische gewichtsberekeningsformule per meter is: W (kg / m) = zijlengte * dikte * 0,00785, staalfabriek met staal, staal enzovoort.

Staal en staal is een klasse, er zijn warm en koud rollen van de punten, in de mechanische eigenschappen, dezelfde walsmethode, hetzelfde materiaal, en Flat Steel Bar is vergelijkbaar. Na het walsen, Flat Steel Bar aan beide zijden van de boogvormige, niet Qi-rand.

Het gebruik van Flat Steel Bar is erg breed. Het lijkt erop dat het gesneden is van de gewone stalen plaat naar beneden, in feite warmgewalst gieten. De van de stalen plaat gesneden rand wordt de snijrand genoemd en de rand van de platte stalen staaf wordt de rolrand genoemd. Rollen zorgt voor de sterkte van het randgedeelte. Extra dikke platte stalen staafdikte van meer dan 45 mm, zelden direct gebruikt, maar de mechanische verwerking tot gebruikte onderdelen. Ball Flat Steel Bar is ontwikkeld voor de scheepsbouwindustrie. Hoofdzakelijk gebruikt voor de onderkant van de verstijver, olie en andere moeilijk te accumuleren. Er is geen precedent op het gebouw, maar de mogelijkheid is nog steeds erg groot.

Materiƫle samenvatting

Drie soorten materialen, de duurste roestvrij staal, het totale bereik van 14000-16000 yuan / t; 316 materiaal is voornamelijk corrosiebestendig, meestal over het water kan worden gebruikt op de 304, de prijs van 304 dan 304 per ton van uw 3.000 yuan. Gegalvaniseerd materiaal gevolgd, het totale bereik van 3800 yuan / t of zo, de goedkoopste zwarte staal, het totale bereik van 3400 yuan / t of zo. Gegalvaniseerd materiaal is over het algemeen duurder dan gewone Flat Steel Bar tussen 200 - 600.