Wie kent het effect van gloeien met een vlakke stalen staaf

- Jun 19, 2017-

We moeten allemaal weten dat de productie van Flat Steel Bar elke stap uiterst belangrijk is, het midden van elke schakel is veeleisend. Volgens de fabrikanten van Flat Steel Bar 50 * 10, als de onjuiste methode van uitgloeien, de kwaliteit en prestaties van Flat Steel Bar zal beïnvloeden.

Iemand vroeg wat het gloeiproces is? In feite is het gloeien van de Flat Steel Bar het staal te verwarmen tot de faseverandering of sectorfaseovergangstemperatuur, isolatie gedurende enige tijd, in de oven of begraven in de oven of slechte thermische geleidbaarheid van het medium, zodat de juiste koelsnelheid Een metaal warmtebehandeling methode.

Wat is zijn rol? Er wordt op gewezen dat het uitgloeien van Flat Steel Bar noodzakelijk is om de weefseldefecten en resterende spanningen die in het vorige proces zijn achtergebleven te elimineren en te verbeteren om vervorming en barsten van het werkstuk te voorkomen. Het staal is verzacht voor snijden, korrelverfijning en verbetering van de mechanische eigenschappen van het werkstuk. Maar ook om het vervolgproces voor te bereiden.

Warmgewalste platte stalen staaf wordt vaak gebruikt op de bouwmaterialen, u weet hoe deze werd geproduceerd? Vandaag, fabrikanten van Flat Steel Bar om je er goed over te praten!

Eerste, enkellaags productieproces. Apparatuur is een eenvoudige, warmgewalste platte stalen staaf met behulp van de geleidende eisen, maar het is relatief bestendig tegen de impact van roetzwart, kan zwak zijn, lage druk.

Ten tweede, het proces van oppervlaktebekleding. Apparatuur is eenvoudig, is in de warmgewalste Flat Steel Bar binnen en buiten het oppervlak bedekt met een laag antistatisch materiaal, zodat de pijp aan de eisen voldoet, maar het oppervlak van de antistatische materiaal gemakkelijk te dragen, slechte veiligheid.

Ten derde, het gebruik van multi-layer composiet proces. Met inbegrip van drie lagen co-extrusie, het productieproces is complex, hoge kosten, verwijst naar de buis binnen en buiten de antistatische, vlamvertragende, de middelste laag met impact; of interne en externe antistatische, vlamvertragende. Productie van warmgewalste Flat Steel Bar kwaliteitsborging. Omdat de hoge opbrengst, een laag stroomverbruik per ton elektriciteit dan de oven naar beneden. Gesmolten staal dat direct in de staaf wordt gegoten, laat het knuppelproces weg en verlaagt de kosten. Doorlopende casting kleine billet hoge schaal, om ervoor te zorgen dat Flat Steel Bar liniaal tarief, voldoen aan de behoeften van gebruikers. Fabricageproces kenmerken Het gebruik van galvaniseren productieproces, om een ​​hoge mate van integratie van koper en staal te bereiken.