Waarom wilt u de warmgewalste platte stalen balk reinigen?

- Jul 20, 2017-

Flat Steel Bar, verwijst naar de breedte van 12 - 300 mm, dikte van 4-60 mm, rechthoekige doorsnede en enigszins stompe kant van het staal. Flat Steel Bar kan worden afgewerkt staal, kan ook worden gelast pipe blanks en dunne opgerolde dunne plaat. Het belangrijkste doel: Flat Steel Bar als een nuttig materiaal kan worden gebruikt voor hoepelijzer, gereedschappen en mechanische onderdelen, constructie voor de framestructuur, roltrappen.

Precision Flat Steel Bar productieproces Flat Steel Bar afwerkingsmachine is de koude Flat Steel Bar slecht met twee groepen gespreide opstelling van het stelwiel op de richting van de dikte van de voorschool en de uiteindelijke nivellering; met een paar relatief gerangschikte afwerking De breedte van het wiel wordt gecomprimeerd om de gewenste parameters te bereiken, de mate van compressie is instelbaar; met vijf verspringende uitlijning van het uitlijnwiel op de breedte van het rechttrekken van het systeem voornamelijk door de bedieningskast, fijn De gehele drukrol, voorniveauregeling, afwerkeenheid, richteenheid.

Het productieproces kan als volgt worden samengevat: voorschoolse niveau → afwerking → rechte → terug naar school Platte stalen staaf / a / b breedte 12-300 mm, dikte 4-60 mm, rechthoekige doorsnede en enigszins zuivere zijde van het staal. Flat Steel Bar kan worden afgewerkt staal, kan ook worden gelast pipe blanks en dunne opgerolde dunne plaat. Het belangrijkste doel: Flat Steel Bar als een nuttig materiaal kan worden gebruikt voor hoepelijzer, gereedschappen en mechanische onderdelen, constructie voor de framestructuur, roltrappen. Flat Steel Bar volgens zijn vorm is verdeeld in twee soorten: platte veer Flat Steel Bar en enkelzijdige dubbel gleufveer Flat Steel Bar. Warmgewalste veer Flat Steel Bar wordt voornamelijk gebruikt bij de productie van auto's, tractoren, railtransport en andere machines op de schotelveer.

Voor warmgewalste platte stalen staven, hoe lager de oppervlakteruwheid, hoe gladder het oppervlak, hoe moeilijker het vreemde lichaam, hoe lager de kans op lokale corrosie. Daarom moet Flat Steel Bar zoveel mogelijk worden gebruikt als afwerkingsoppervlak. Flat Steel Bar oppervlakteruwheid is erg belangrijk, nadat de passivering van de reiniging zorgvuldig moet worden uitgevoerd, omdat het resterende zuur de kathodereactie bevordert, zodat de film scheurt, zodat warmgewalste Flat Steel Bar activering, corrosiebestendigheid afneemt dramatisch. Gebruik milieumedia. De passiveringsfilm van Flat Steel Bar wordt thermodynamisch geremd door de metastabiele structuur. Het beschermende effect houdt verband met milieumedium. Het gebruik van regelmatige reiniging, verwijdering van schadelijke stoffen langdurig privé gehecht aan het oppervlak.