Waarom Is warm walsen Flat Steel Bar brosse breuk

- Oct 11, 2017-

Waarom warmgewalste platte Steel Bar brosse breuk? Wanneer de temperatuur lager is dan een bepaalde waarde van de temperatuur, het materiaal zal worden omgezet in een Bros staat, het effect absorptie vermogen aanzienlijk afgenomen, dit fenomeen bekend als koude broos, hoge sterkte metalen materialen in de lage stress brosse breuk proces, de materiƫle organisatie is verre van het gemiddelde, isotrope. Volgens Henan warmgewalste platte Steel Bar fabrikanten begrijpen dat het staal in de koud getrokken, als gevolg van het bestaan van scheuren in warm gewalst buis gebreken, of hoge-precisie Flat Steel Bar werd gemaakt na de cilinder, het gebruik van het proces van de breuk, bijna geen plastische vervorming optreden, in het algemeen brosse breuk.

Warm gewalst Flat staal Bar met hoog gekwalificeerde genoeg kracht van de hoge temperatuur en hoge temperatuur plasticiteit. Zo warm gewalste platte Steel Bar niet alleen vereist een hoog genoeg kamertemperatuur en momentane hoogtemperatuur treksterkte en plastic, maar vereist ook blijvende kracht en duurzame plasticiteit ervoor te zorgen dat bij hoge temperaturen, vooral in de kruip voorwaarden op lange termijn veilige exploitatie.

Daarom, vooral in de productie van warmgewalste platte Steel Bar moeten we strikt volgens de normen van de betrokken productie uit te voeren om te voorkomen dat de opkomst van verschillende grote en kleine problemen onze normaal gebruik.