Waarom zouden Flat Steel Bar via de onthardende proces

- Jul 20, 2017-

Gloeien is één van de processen van warmtebehandeling van metaal, wat betekent dat het metaal is langzaam tot een bepaalde temperatuur verhit, voor een voldoende tijd gehandhaafd, en vervolgens afgekoeld een geschikt tempo.

Het gloeien van de Flat Steel Bar is een methode van de warmtebehandeling waarin het staal wordt verhit tot een temperatuur waar de verandering van de fase of de faseovergang plaatsvindt, en de temperatuur langzaam wordt afgekoeld door behoud van warmte. Plat staal Bar gloeien om te elimineren en het verbeteren van het voormalige proces van weefsel gebreken en interne stress, maar ook voor de follow-upproces te bereiden, dus het gloeien is een halffabrikaat hittebehandeling hebben ondergaan, ook wel bekend als pre warmtebehandeling. Normaliseren is de methode van de warmtebehandeling waarin het staal wordt verwarmd boven de kritische temperatuur zodat het staal wordt volledig in de gemiddelde austeniet omgezet en dan natuurlijk gekoeld in de lucht.

Plat staal Bar, hoe lager de oppervlakteruwheid, hoe meer glad het oppervlak, hoe moeilijker ter dekking van buitenlandse kwestie, hoe lager het lokale gedeelte van hoe lager de kans van corrosie. Flat Steel Bar moet daarom zo veel mogelijk oppervlak afwerking worden gebruikt.

Deze Flat Steel Bar oppervlakte reinheid erg belangrijk is, de eindschoonmaak na passivering moet zorgvuldig gebeuren, omdat het resterende zuur ter bevordering van de kathode-reactie, zodat de film scheuren, dus die platte stalen Bar activering, corrosie weerstand daalde drastisch. Gebruik milieucompartimenten.

De film van de passivering van Flat Steel Bar wordt thermodynamisch geremd door de metastabiele structuur. Het beschermende effect is gerelateerd aan milieucompartiment. Het gebruik van het regelmatig reinigen, verwijdering van schadelijke stoffen op de lange termijn particuliere gekoppeld aan het oppervlak.

Staal wordt veel gebruikt in ons leven, zoals de productie van bruggen, schepen, planken, balken, transmissie torens, enzovoort. Anyang GB vlakke Steel Bar fabrikanten zei dat Flat Steel Bar is een relatief breed gebruik van een Flat Steel Bar kan worden gebaseerd op de behoeften van de gebruikers, zal worden dik, vaste breedte, vaste lengte productie voor de gebruiker om het snijden, en sla het proces , vermindering van de consumptie van kunstmatige, materiële, maar ook het verminderen van de verwerking van grondstoffen verlies, sparen tijd, moeite en materiaal. Maar we gebruiken platgewalst staal Bar wanneer het negeert zijn zindelijk, in feite, de juiste schone Flat Steel Bar beter kunt spelen zijn prestaties en verlengen van zijn levensduur.

Plat staal Bar regelmatig schoonmaken voordelen

Voor de passivering van de Flat Steel Bar, als gevolg van residuele zuur ter bevordering van de kathode-reactie, zodat de film scheuren, dus die platte stalen Bar activering, corrosieweerstand daalde drastisch. Plat staal Bar moeten dus zorgvuldig worden gereinigd. Hoe lager de oppervlakteruwheid, hoe gladder het oppervlak, des te moeilijker te hechten het buitenlandse lichaam, hoe lager de kans op lokale corrosie. Flat Steel Bar moet daarom zo veel mogelijk oppervlak afwerking worden gebruikt. Plat staal Bar passivering film thermodynamisch wordt geremd door de metastabiele structuur van haar beschermende werking en het gebruik van de milieucompartimenten, het gebruik van de regelmatige reiniging moet worden verwijderd om het verwijderen van de schadelijke stoffen die is gekoppeld aan de s