Waarom zou de warmgewalste platte stalen staaf worden schoongemaakt?

- Jun 30, 2017-

Flat Steel Bar als een hout kan worden gebruikt voor de productie van hoepelijzer, gereedschappen en mechanische onderdelen, gebouwen die worden gebruikt als Fang-constructiedelen, roltrappen. De technologie van warmgewalste Flat Steel Bar is het centrum van het product geworden, dus we moeten de gestandaardiseerde verwerkingstechnologie gebruiken om de producten die redelijkerwijs worden gebruikt en de prestaties van de praktische functie te maken. Vandaag vertellen de fabrikanten u over de schoonmaakvereisten voor het product.

Voor warmgewalste platte staalstaven, hoe lager de oppervlakteruwheid, hoe vloeiender het oppervlak, hoe moeilijker het vreemde voorwerp is bevestigd, hoe lager de kans op lokale corrosie. Daarom moet de platte stalen staaf zo goed mogelijk worden gebruikt voor het afwerken van oppervlakken. Oppervlakteruwheid van Flat Steel Bar is erg belangrijk, nadat de passivering van de reiniging zorgvuldig moet worden uitgevoerd, omdat de resterende zuurvloeistof de kathodereactie bevordert, zodat de breuk van de film, zodat warmgewalste Flat Steel Bar activering, corrosiebestendigheid drastisch afgenomen. Gebruik ambient media. De passiveringsfilm van Flat Steel Bar behoort tot de metastabiele structurele opening die wordt geregeld door de thermodynamica en de beschermingsefficiëntie ervan is gerelateerd aan milieumedium. Gebruik moet regelmatig worden gereinigd om schadelijke stoffen langdurig privé-hechting aan het oppervlak te verwijderen.

Zoals we allemaal weten, spelen staal in de bouw en de grote industrieën een cruciale rol. Warmgewalste platte staalplaat is daar een van.

De dikte van warmgewalste platte staalstaaf is minder dan 7 mm, en de normale precisie staat de kromming van de lengte per meter toe, niet meer dan 3 mm, hogere precisie maakt de kromtelengte per meter mogelijk, niet groter dan 2,5 mm; De kwaliteit van het uiterlijk en de kwaliteit van het oppervlak van warmgewalste platte stalen staven zijn vastgelegd in de norm en de algemene vereisten mogen geen schadelijke gebreken vertonen, zoals delaminatie, littekens, scheuren, enz. Het toegestane bereik van de geometrische vormafwijking van warmgewalst vlak Steel Bar is ook vastgelegd in de norm, inclusief de buiggraad, de randbreedte, de randdikte, de hoek, het theoretische gewicht, enzovoort en bepaalt dat de warmgewalste platte stalen staaf niet de opmerkelijke torsie mag hebben.