U mag de voordelen van warmgewalste platte stalen staaf niet kennen

- Sep 25, 2017-

Ik geloof dat we allemaal weten dat er veel soorten staal zijn, fabrikanten vandaag om u te vertellen over warmgewalste platte stalen staaf en traditioneel staal vergeleken met welk voordeel, ik hoop dat we onze producten verder kunnen begrijpen.

1, warmgewalste Flat Steel Bar specificaties special. Dikte van 8 ~ 50mm, breedte 150-625mm, lengte 5-15m, en de productspecificaties variëren van de meer dicht, aan de behoeften van gebruikers te ontmoeten, in plaats van het gebruik van het bord, zonder te snijden, kunt u direct lassen.

2, het productoppervlak glad. Het proces van secundair gebruik van water ontkalkingsproces onder hoge druk om ervoor te zorgen dat het staaloppervlak glad is.

3, beide zijden van de verticale, heldere waterkastanje. Rolling in de twee rollen, om ervoor te zorgen dat beide zijden van de verticale graad goed is, hoek vrij, de rand van de oppervlaktekwaliteit is goed.

4, het product van de schaal van precisie, drie armen, hetzelfde niveauverschil is beter dan staalnormen; product recht, goede plaat. Fabrikanten erop gewezen dat het gebruik van continu rollend walsproces, automatische set van automatische controle om ervoor te zorgen dat geen staal geen staal trekt, hoge maatnauwkeurigheid, tolerantie bereik, drie punten verschil, dezelfde bar, sikkel en andere parameters zijn beter dan de plaat en plaat rechtheid goed. Koude schuifkrachtschaar, lengte en lengte van hoge precisie.

5, warmgewalst Flat Steel Bar-materiaal volgens nationale normen, en staalplaat hetzelfde.

Het bovenstaande is de fabrikanten van warmgewalste Flat Steel Bar-voordeel om uit te leggen, als u geïnteresseerd bent in onze producten, nemen we snel contact met ons op.